Paket :D

Idag fick jag paket. Från farmor, jag blev jätteglad och kunde inte låta bli att öppna det direkt.

papperet

och denna tröja var i tack farmoooooooooor

Jag syyyr

Nu har jag börjat sy vad är än så länge hemligt men jag lovar att ni får se när det är färdigt ^^






Kommit hem från staden Umeå

Idag har våran familj minus pappa som är i Tyskland varit i stan. Jag köpte två tröjor, skor, skolavslutningsklänning och lite annat smått och gott. Bilder kommer här!


skooooooooor

tröja+matta+mitt knä


tröja nummer 2

klänningen e hemlig men här är en liiiten bit.

Jao

Tänkte bara säga att det där med hårfärgen var ett skämt om ni inte fattade det... Eller? Det ser kanske äkta ut?......

Bilder :D


Min pizza från i söndags!

Betty in action

Klöddaaaaaaar

Bert

Jag som tycker att klöddarna kan vara färdiga snart. Den öppna munnen symboliserar hunger.


Superfredag

Har haft en väldigt bra fredag idag!

Först på engelskan så hade vi bara tyst läsning. Väldigt skönt enligt mig allafall.

Sen håltimme!

På kemin hade vi en tävling där man typ skulle leta blommor. Vårat lag ägde ut fast ett annat lag hittade älgbajs som var värt 20 poäng (fast dom visste inte vad en tussilago var för något xD, smartingar alltså)

God lunch! Kycklingwok + nudlar!!!

På so:n kollade vi på film

Och till sist så fick vi sluta tidigt på musiken så att vi för en gångs skull hann med tidiga bussen hem. Vi kom hem ca 2 timmar tidigare! WOHOU!!!!


Ny hårfärg

Idag var betty här och vi bakade KLÖDDAR som vart jättegoa. Sedan hjälpte hon mig att färga och permanenta mitt hår. Jag blev jättenöjd. Vad tycker ni? Stort tack till Betty.


Föresten....!

Jag glömde skriva en sak i det förra inlägget och det var att vi satt och väntade på att jorden skulle gå under (för det skulle den ju visst har ni hört det!!!?) och typ räknade ner. Som ni kanske märkte så gick inte jorden under och detta berodde ju då på att istället för jorden så gick en kille på träffens chips under (ner i våra magar). Där har ni förklaringen!

Baka :)

Hejsan hejsan tänkte passa på att berätta lite om min helg nu när jag endå sitter vid datorn :). Först på fredagen så var vi på disputationsfest (om ni inte fattar vad det är så får ni väl googla) massor av god mat och sedan fick några vi känner för sig att vi skulla uppträda. Så det gjorde vi.

På lördagen for jag och Tove på förträff till ett läger vi ska på i sommar. Vi blev indelade i patruller och skulle komma på ett patrullnamn och göra en patrullflagga. Vi döpte oss själva till "dah cookie monsters" och vår flagga blev så grymt snygg att ni inte ens kan förställa er den. Vi var ute en del och senare på kvällen så åt vi godis och chillade i soffan. Sedan pratade vi om att en som var där var en tjille (alltså både en tjej o en kille) han blev lite sur hehe.

On the sunday blev vi tvugna att gå upp astidigt för att dom skulle ha dop där vi var. Så det var bara att packa och städa för att sen åka hem. Hemma så bakade vi tunnbröd i våra grannars bagarstuga och det blev delicious! Ikväll ska vi även göra pizza där. Hare :D /vega

Silvertävlingarna

Har just nu kommit hem från silvertävlingarna. Självklart vann vi för tredje året i rad. Bara för att vi är så grymt bra dårå. Dock är jag väldigt trött nu så nu blir dett chill i soffan :D. Föresten har jag skrivit färdigt mitt biologi arbete och det känns grymt skönt

Ha de!!!!! :B

babidabidabidabi


Hemmmaaaaaaaaaa (ujä)

Jag har ju varit borta nu i några dagar i Dalsland på ol-läger. Vi var i Brålanda (det ligger ganska nära Vänern)

Onsdag kväll:
Vi for då. Inget mer med det. Eller jo föresten det var några knarkare på tåget. Deras pupiller var typ jättestora och de såg typ drogade ut (inte så konstigt). Och så knackade dom på dörrarna. Kul att knarka på en tågtoa, verkligen....

Torsdag:
Vi åkte lite tåg o lite mini buss. Sedan stannade vi i Bengtsfors för lite träning. Först lite kartpromenad och sedan helt vanlig träning. Efter detta åkte vi då till Brålanda till vårt vandrarhem där vi skulle bo. Vi fick typ det lyxigaste rummet (!) med två sovrum, kök och en stor toa med bubbelbad.

Tanten som ägde vandrarhemmet var grymt läskig hon hade läskigt skratt ..... När vi hade hett in våra grejjor gick vi och åt på en thai resturang. (bilden är från google)


Fredag:
Två träningar+lunch i mellerud. Vi slöade i vårat rum resten av dagen (TIDNINGAR............!).

Lördag:
Tävling på förmiddagen som gick bra. Bommade bara lite på 7:an. Kom trea av 23st och vinsten blev ett armband!
Efteråt körde vi lite kartprommenad.

Söndag:
Tävling även denna dag och hur det gick ska vi inte prata om, bra gick det iallafall inte. Sedan blev det hemresa. Vi stannade i Åmål för en gruppbild och jag klättrade upp på en skylt. Sen åkte vi vidare....När vi kommit till Örebro var tåget försenat så vi var tvungna att vänta en timme eller så. På stationen kom det en gubbe, han var visst rolig men jag missade hela grejen eftersom jag läste en tidning.

När vi sedan skulle ta tåget i Stockholm så for det utan oss, taskigt. Fast det  löste sig till slut.

Andra saker  :)
  1. Jag råkade hoppa sönder Hannas säng fast vi lagade den med Toves kemi bok. Det var lite speciellt.....
  2. Vi hade godistävling och jag vann (jihou)
  3. Brålanda var lite läskigt, det var som tragiskt på något sätt. Det kändes sådär som ett ställe man igentligen inte tror finns och så gör dom det. Sånna där ställen som man bara sett i böcker och filmer. En förorts håla.....
  4. Det var mycket varmare där och alla träd var gröna och det fanns vitsippor!!!! Överallt!!!!

Schtaaaaan

Igår va jag alltså på stan och det va super härligt!!! LOVE shopping. Dock hände en lite konstig och mysko sak. Om ni absolut vill veta får ni väl fråga. Men det här e vad jag köpte iallafall:

två "paket" tofsar 10 spänn
present till min kera syster hemligt
hängselbyxor!!!!! <33333
dom ser lite konstiga ut på bilden men irl e dom jättenice.







Kärlekssång

hehe på svenskan och musiken (dom samarbetar åh va gulligt) så gör vi kärlekssånger. Våran kommer att äga ut jag lovar, ni kanske kommer att få höra den sen :S. Tänkte bara säga att jag inte kommer att blogga på ett tag eftersom jag (och tove) ska på träningsläger i Dalsland.

Jag hade tänkt att he upp lite bilder men jag hittade nte kamera sladden så jag ritade istället

Ganska likt jag är grymt nöjd

kakoooooooor

Hejsan idag ere första maj och det betyder majbrasa igår!! Jag tottä, jåsan, hikapika och bätterius va i vännfors och såg på en mycket vacker brasa. Sen gick vi (fast inte hikapika) hem till mig och kekade glass.
Bilder kommer sen!!!

Idag har jag städat och bakat chocolate chip cookies som vi ska eta sen

Hare bra /Vega!!!!!!!!

RSS 2.0