Mobilfodral

Jag har hållit på att virka ett mobilfodral ett tag nu och här är det!


Listan om svarta och rosa saker

Detta blir min första lista och den kommer att handla om något så fint som saker som är svarta och rosa, något som jag gillar mycket (som ni kanske har sett på bloggdesignen :D)


Bilder från dansuppvisning

Jag var ju på dansuppvisning igår men datorn var sur och ville inte ladda upp bilder så dom kommer nu istället :D


små barn som var väldigt söta ^^




en fin hund som hälsade på mig

Prickig

Jag har köpt en prickig bikini! Den e jätte fin, röd och vit från MQ. Jag älskar den! :D. Stövlar har jag också köpt ovh träningskläder och en duschmössa.


jag tänkte att gult är ju väldigt inne just nu och varför inte sattsa på en hatt. Och om det regnar så är den här perfekt.

Ny design

Nu har jag fixat en ny design. Svart med rosa prickar som ni ser. Det gillar jag. Jag hade tänkt göra ett inlägg om vad jag har gjort idag men då ville inte bilderna funka så det får blo imorron.
Kram


header

Nu har jag snart gjort den färdig.....! :D


Regn idag

Om ni inte märkte det så regnade det idag. Ganska mysigt tycker jag. Vaknade i tältet ungefär klockan 9 och låg och läste lite och lyssnade på regnet innan jag gick in och åt frukost. Senare har jag gått lite på lina (klarade hela två gånger, wihou!) och suttit på mitt rum och lyssnat på harry potter och halvblodsprinsen och börjat virka på ett mobilfodral till min lillasyster. Jag har varit på träning också; orientering, det gick bra fast jag brände mig dock lite på brännässlor. Ett halvt bröd har jag också ätit, ganska hungrig kan man säga att jag var men så var ju brödet väldigt gott också :D.

Lyssnar på musik och fixar lite med en header jag ska göra. Ska snart gå och lägga mig och läsa :)

Ha det!
/Vega



liiiiiiiiite sent men

ja jag vet skolavlutningen  var för ganska länge sedan. Men, men, bättre sent än aldrig. Så här såg jag ut!:(jag vet inte hur man vrider på den. Om någon kan hjälpa mig så kan ni väl kommentera!)


P.s fler bilder kommer sedan!!!

Vi har ett nytt tält :D

Vi har ett nytt tältsom är jättemysigt. Pappa har sagt att han har velat ha ett sånt här tält i hela sitt liv och visst är det fint! Där ska syskonen Laudon sova inatt.

det är kul att tälta, även om det bara är i trädgården!

innuti!

Vinnare!

Eftersom jag och Johanna är så bästiga och smarta så vann vi ju såklart aktuellt! Här är en bild på dom duktiga tjejorna!

I am hemma!

Hejsan hoppsan har just kommithem från "jättelägret" i vännäsby. Ett pass fredag, två på lördag och sedan en avslutande sprintävling på söndagen (som jag vann). För det mesta har vi spelat kort och Klaras kortlek blev helt mosad. Tove har också varit med lite på kvällarna samtidigt som hon har varit på dansläger.

Hare! /Vega

blä!

Den sämsta bok jag läst på länge.

citat
"alla simmartjejerna var kära i honom. Fötta, Bitta, Kulla, Solla, och Anna-Greta"

Ett hett tips: Läs den inte! Uäk


hmmmm......

Funderar på att flytta min blogg till någon annan adress.... kanske jag vet inte. Vad tycker ni?

Skolavslutning

tjobaloba igår var det skolavslutning (bilder kommer någon gång i framtiden). Vi fick daimstrut och det var en trevlig överraskning eftersom att vi trodde att vi skulle få äcklig glass. Rebecca gjorde en snygg ninjamove och lyckades på något sätt ramla baklänges (mycket snyggt kan jag lova).

Senare kom pappa och hämtade mig och tove och vi for till kyrkan för att kolla på vännäsbybarnens avlutning. Där träffade vi Bert och Rebecca. Tove for sedan hem till mig och vi åt pastasallad! :D och rabarberpaj :D

På kvällen så for vi till en fest på vännäsbadet. Det var kul fast dramatiskt. Josefine slog i huvudet när hon körde sumobrottning och fick typ hjärnskakning. Det var ganska läskigt. Sen badade vi och Jazmine "tvingade" mig att åka mekaniska tjuren. Den var inte så läskig som den såg ut utan i själva verket mycket kul. Den var 8 år och hette Ture (skåjjade) :D

att se på film när andra suddar väggar

Idag var det sista dagen innan skolavlutningen. Imorn är det sommar lov!!! Det käns overkligt men väldigt,väldigt skönt. Men idag såg vi iallafall på film "youth in revolt" hette den och  tillsammans med godis var det vårat pris för att vi vann maskeraddagen! Filmen ägde. Längtar tills imorgon. Nu vet ni det.


Örhängesgrejsimojs

Hejsan nu är min örhängesgrejsimojs färdig! Och upphängd! Äntligen! Här är en bild:

den är sne men det får duga

Tjobreeeeeeeeee

Tjoba idag har jag varit orienteringstävling det gick väl inte super men aja.Sen har jag bara tagit det lugnt, badat, städat mitt rum, klippt naglarna och kollat på "feta familjer på diet".

Igår var jag också på orienteringstävling och sedan badade jag i en sjö och for hem till tove. Vi så den bästiga filmen "ghostbusters"

Hare

Fredag

I Fredags var jag o shoppade lite and this is it:

lite bööööckeeer

en klänning!

en tröja fast den e lite stor så det är typ en klänning

en till klänning fast jag ska göra en kjol av den

en plånbok med jättemånga fack

ett skärp

och dessa örhängen + en glass fast den åt jag upp

/Vega

p.s dessa saker (inte glassen) är köpta secondhand


Idaaaaaaaaag

idag har jag förutom att jag har varit utklädd till hippie
1. bakat muffins (och ätit)



2. badat i älven och gjort sandinpackning med min syster
3. lyssnat på esters spökhistoria
4. Gjort "het" morotssoppa och vitlöksbröd
5. lånat böcker på bibblan!


Färdig!

Nu är min sak som jag sytt färdig! Det är en väska om ni inte ser det. Och så här ser den ut!

ena sidan

andra sidan :D

och innuti ;D

Hippiedag

Idag vare hippiedag på skolan och självklart så vann våran klass. Bio och asmycke godis när alla andra får städa=ganska najs om ni frågar mig.

Här e lite bilder allafall :D








Imorron

Hejsan. Sitter här och skriver på min grymt dryga svenska berättelse. Det är så jobbigt att jag nästan dör tänkte nästan sluta nu. I morgon är det föresten utklädningsdag på skolan. Det kommer att bli grymt kuligt :D

Tänkte bara säga att.....

... det var inget allvarligt med mamma. Nu vet ni det!

.......

kommer inte att blogga på ett tag nu bara så att ni vet. Mamma är på sjukhuset men det verkar gå bra.


RSS 2.0